![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhVG62sTsXZUFfBDFP7SDHlwRX38TTicA2-x6IDwRsaiW4k_Ey6Pw6dgqJazNJkbOM3TuPdhfFnrQB-IkQfrP2EOj6cqvwNqDVy6qkUxsHT23nmz6869idRXij1r_H5aJSoaGx56Um5sCVk/s400/punjena-paprika-kao-hladno-predjelo-by-cvijetic8-37e96fb1577712d20b6bc5cafcc67a3f_view_l.jpg)
SASTOJCI
Paprika i smjesa za punjenje
4 kom. roga paprike-zelene boje
100 gr. feta sira
2 kom. trokut sira
150 gr. pršuta ili šunkice, ili po orginalu 1 par dimljenih kobasa
2 kom. češnja češnjaka
Za serviranje
po želji rajčica i maslina.
PRIPREMA
1.
papriku očistimo od sjemenki te punimo smjesom
2.
sir izrendamo
3.
pršut ili šunkicu ili već što želimo, isječemo na sitne kockice.Ja volim na štapiće-male i tanke.
4.
izgnječimo trokut sireve, češnjak,
5.
sol i papar po potrebi
6.
za serviranje:rajčice isječemo na tanke krugove, papriku izrežemo na prst debele kolutove i okolo poslažemo masline
Posluživanje
Ovo jelo je bolje napraviti jedan dan ranije i staviti na hladno u hladnjak.Sutradan je mnogo lakše rezati.
Nema komentara:
Objavi komentar