![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFiG0HSZdM7ejE9yeszohYkV7QybFMkH-pKy8xDyU1iyjTszynR2wHcPvkiguaRLkouwq1RyJsfnQRnSZgMrBlobEo2rP1seIXwyEy_z-alN1GV8oHvigtg4mvi9HfsNyk9DK27VvadL6d/s400/bez-torta-5351555af68068383c3ea5f64ddcd2bf_view_l.jpg)
Prekrasne beze kore sa isto tako odličnom kremom od mascarponea i nescafea.
SASTOJCI
Beze kore:
6 bjelanjaka
250 grama šećera
1 žlica gustina
1 žlica soka od limuna
KREMA
250 grama mascarpone sira
250 ml vrhnja za šlag
2 žličice instant kave (nescafe)
4 žlice šećera
PRIPREMA
1.
Izmiksajte bjelanjke, postepeno dodavajte šećer i na kraju gustin i limunov sok.
Stavite na pek papir u veliki protvan od pećnice i pecite sat vremena na 140 stupnjeva.
2.
Šlag takodjer izmiksajte sa šećerom pa u njega dodajte nescafe koji ste razmutili u žlici tople vode, i mascarpone pa sve rukom i polako izmješajte.
3.
Pečenu i ohlađenu koru prerežite na tri dijela pa nafilujte kremom i stavite u frižider da se dobro ohladi.
http://www.coolinarika.com/
Nema komentara:
Objavi komentar