Sastojci
20 kom Bananko cokoladica
40 dag petit keksa
2,5 dl slatkog vrhnja
20 dag secera u prahu
2 dl kiselog vrhnja
10 dag cokolade za kuhanje (za glazuru)
1-2 vrecice slag pjene za ukrasavanje.
Priprema
1.
Bananko isjeckati na kockice. Kekse izmrviti (ili rucno batom ili samljeti u mlincu, kako vam je jednostavnije).
2.
Izraditi slatko vrhnje, dodati secer u prahu, kiselo vrhnje. U izmjesanu smjesu dodati kekse i Bananko.
3.
Kada ste dobro izmjesali sve sastojke, smjesu istresti u posudu oblozenu folijom (najbolje koristiti kalup za torte). Pustiti preko noci da se smjesa stisne u frizderu.
4.
Ohlađenu smjesu prevrnuti na tacnu, odstraniti foliju i preliti cokoladnom glazurom. Sve premazati sa slag pjenom ili je koristiti samo kao dekoraciju (kako vise volite).
Nema komentara:
Objavi komentar