najbolji recepti za slana i slatka jela na jednom mjestu.
četvrtak, 25. veljače 2016.
Sastojci 6 osoba
1 luk
3 v.ž krušnih mrvica
80 dag mješanog mljevenog mesa
1 jaje
2 v.ž senfa
1 v.ž koncentrata rajčice
sol,papar,vegeta
10 dag ribane gaude
svježi ili suhi začini(timijan,peršin..)
Priprema
1.
Luk sitno nasjeckajte pa dodajte ostale sastojke-jaje,meso,krušne mrvice,senf,rajčicu.Začinite po želji sa soli,paprom,vegetom.Zamijesite.
2.
Oblikujte mesnu štrucu pa je stavite u duguljasti kalup za kruh obložen pek-papirom.
3.
Sir naribajte na najsitnijem dijelu ribeža ,pa pomiješajte s mrvicama i začinima dok ne dobijete mrvičastu smjesu.Time posipajte roladu.Pecite na 175 stupnjeva oko 1 sat i 15 minuta ili mrvicu duže dok štruca ne dobije lijepu hrskavu,zapečenu koricu.
4.
Poslužite uz pire krumpir,krokete ,ili prilog po želji..uz neku sezonsku salatu
Posluživanje
Recept je iz njemačkog časopisa “Laura”….
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar