![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgkwduWgez4c8vFUirFO7CBZA3e0QzcUNhBPzLzn6bsc_u02NJsgFgOWBlUUvoqleE3v0wZMY4KXkiulJX5VEaEblFjKzj_0Q-9eo6joK_CoPwzl0C7FY0FB9tFmbkF6CIUvgC3739bLqc/s400/1.jpg)
Sastojci:
Kora:
– 9 bjelanjaka
– 9 kasika secera
– 9 kasika oraha
– 3 kasike brasna
– 1/3 soljice ulja
– 1/3 soljice vode
– 1 prasak za pecivo
Krema:
– 750ml mlijeka
– 5 kasika gustina
– 9 zumanjaka
– 12 kasika secera
– 200g cokolade
– 250 g margarina/putera
– po zelji oraha
– Potrebno 250ml tecnog slaga/slatkog vrhnja koji izmiksamo i koristimo kao bijelu kremu.
Priprema:
Kora: Bjelanjke i secer dobro izmiksat pa dodavati ostale sastojke,kalup je 24 i od ove smjese sam ispekla tri kore …
Krema: U mlijeko stavit secer i cokoladu pa kad prokuha dodati dobro izmiksane zumanjke u koje stavite gustin uz stalno mijesanje skuhati … dobro ohladiti pa dodati omeksali margarin/puter i dobro izmiksati
Sloziti tortu i ukrasiti po zelji.
Nema komentara:
Objavi komentar