![](https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13882459_996843530428389_6415653039740338505_n.png?oh=eaa39a3420686f2aed33801ced04ef36&oe=5825A3CB)
Sastojci
1 jaje
200 gr brasna
1/2 kesice praska za pecivo
so
oko 1,5 dl jogurta
ulje za przenje
Priprema
1.
Umutiti jaje sa jogurtom, posoliti i dodati brasno i prasak za pecivo.
2
Masa treba da izgleda ovako
3.
Ulje zagrejati i onda odmah smanjiti temperaturu da se ustipci ne bi suvise brzo ispekli i unutra ostali nepeceni.
4.
Dakle pecite ih na laganoj vatri dok ne porumene.
5.
Vadite ih kafenom kasicicom koju svaki put umocite u ulje u kojem pecete ustipke.
6.
Posluzite uz sir i ajvar.
Posluživanje
Ovi su jaako mekani, a ako volite hrskave zamesite ih mlekom umesto jogurtom.Tako radi moja mama.
Nema komentara:
Objavi komentar