srijeda, 13. siječnja 2016.

TKO VOLI ČOKOLADU OVAJ ĆE GA KOLAČ OBORITI SA NOGU: SCHOKOLADENMOUSSE TORTA



Sastojci

    Za oreo podlogu

    30 komadica Oreo keksa
    100grama rastopljenog maslaca

    Canache krema


    180ml slatkoga vrhnja
    250grama tamne cokolade 70%

    Bijela mousse

    450grama bijele cokolade
    650ml slatkoga vrhnja
    6listica zelantine.


Priprema

    1.
    Oreo kekse samljeti i sjediniti sa 100grama rastopljenog maslaca.kalup za torte tanko pouljiti i utisniti masu oreo keksa,staviti u hladnjak.
 
 2.
    180ml slatkoga vrhnja i 250grama tamne cokolade 70% rastopiti nad parom ili laganoj vatri.izliti na pod oreo keksa i staviti natrag u hladnjak.
 
 3.
    Listice zelantine namociti u malo hladne vode i staviti na stranu.450grama bijele cokolade i 250ml slatkoga vrhnja rastopiti nad parom,staviti na stranu.zelantinu otopiti na laganoj vatri i dodati bijeloj cokoladi,staviti na stranu.400ml slatkoga vrhnja umutiti cvrsto i dodati bijeloj cokoladi.izliti u kalup i ostaviti PREKO NOCI da se hladi.


Nema komentara:

Objavi komentar