utorak, 2. veljače 2016.

VRIJEDNA JE SVEGA TRUDA! KASANDRA



SASTOJCI

1. BISKVIT

4 bjelanjka
100 g šećera
3 žlice brašna
1/2 praška za pecivo


  2. BISKVIT

4 bjelanjka
100 g šećera
100 g naribane čokolade
2 žlice brašna

3. BISKVIT
4 bjelanjaka
100 g šećera
100 g preprženih mljevenih lješnjaka
2 žlice brašna

KREMA

12 žutanjaka
1 l mlijeka
300 g šećera
3 vanilin pudinga
250 g margarina
100 g otopljene čokolade
100 g preprženih mljevenih lješnjaka

PRIPREMA
Biskvite peći na masnom papiru na limu veličine 25×35 na temperaturi od 190 C oko 10 minuta sve dok se rubovi malo ne zarumene.


Kremu kuhati kao puding. U ohlađeno dodati izrađeni margarin i podijeliti na tri dijela( ostaviti malo više žute kreme ). U prvi dio kreme dodati 100 g mljevenih lješnjaka. U drugi dio kreme dodati 100 g otopljene čokolade. Treći dio kreme ostaje žut.



Redoslijed slaganja: bijeli biskvit-krema sa lješnjacima-čokoladni biskvit-čokoladna krema-biskvit sa lješnjacima-žuta krema. Gore se pospu mljeveni lješnjaci.
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO  i uzivajte u hrani


izvor:www.coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar