najbolji recepti za slana i slatka jela na jednom mjestu.
nedjelja, 17. travnja 2016.
SASTOJCI
2 kom. jaja
1 kom. vanilin šećera
1 šolja šećera
1 šolja jogurta
1,5 šolja brašna
1 kk praška za pecivo
Fil
džem od šljiva, jagoda... SASTOJCI 2 kom. jaja 1 kom. vanilin šećera 1 šolja šećera 1 šolja jogurta 1,5 šolja brašna 1 kk praška za pecivo Fil džem od šljiva, jagoda... PRIPREMA Uključte rernu na maksimalnu temperaturu (kod mene 275C), do 300C. Umutite jaja sa vanilin šećerom, dodajte polako šećer, potom jogurt i brašno sa praškom za pecivo. Najveći pleh od rerne obložite papirom za pečenje, sipajte masu i pecite 7-8 minuta na sredini rerne. Čim izvadite biskvit iz rerne, uvijte ga u vlažnu krpu (sve sa papirom za pečenje) i urolajte. Nakon 5 minuta odvijte i skinite papir, ponovo uvijte. Posle 5 minuta filujte džemom po želji, ponovo uvijte i ostavite da se ohladi. Pospite šećerom u prahu i uživajte! Izvor:http://www.coolinarika.com SASTOJCI 2 kom. jaja 1 kom. vanilin šećera 1 šolja šećera 1 šolja jogurta 1,5 šolja brašna 1 kk praška za pecivo Fil džem od šljiva, jagoda... PRIPREMA Uključte rernu na maksimalnu temperaturu (kod mene 275C), do 300C. Umutite jaja sa vanilin šećerom, dodajte polako šećer, potom jogurt i brašno sa praškom za pecivo. Najveći pleh od rerne obložite papirom za pečenje, sipajte masu i pecite 7-8 minuta na sredini rerne. Čim izvadite biskvit iz rerne, uvijte ga u vlažnu krpu (sve sa papirom za pečenje) i urolajte. Nakon 5 minuta odvijte i skinite papir, ponovo uvijte. Posle 5 minuta filujte džemom po želji, ponovo uvijte i ostavite da se ohladi. Pospite šećerom u prahu i uživajte! Izvor:http://www.coolinarika.com/ /
PRIPREMA
Uključte rernu na maksimalnu temperaturu (kod mene 275C), do 300C.
Umutite jaja sa vanilin šećerom, dodajte polako šećer, potom jogurt i brašno sa praškom za pecivo.
Najveći pleh od rerne obložite papirom za pečenje, sipajte masu i pecite 7-8 minuta na sredini rerne.
Čim izvadite biskvit iz rerne, uvijte ga u vlažnu krpu (sve sa papirom za pečenje) i urolajte. Nakon 5 minuta odvijte i skinite papir, ponovo uvijte. Posle 5 minuta filujte džemom po želji, ponovo uvijte i ostavite da se ohladi.
Pospite šećerom u prahu i uživajte!
Izvor:http://www.coolinarika.com/
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar