četvrtak, 24. prosinca 2015.

Kokos kocke



Sastojci

  15 osoba







Priprema
1.
 
Priprema tamne korice:  Belancee umutiti u čvrst sneg, dodati šećer, mljevene orahe, otopljenu čokoladu i brasno pomešano sa praškom. Ispeći biskvit.

2.
 
Priprema svetle   korice:  Belance umutiti u čvrst sneg,dodati šećer,kokos,brašno pomešano s praškom za pecivo. Ispeći biskvit u istoj veličini pleha kao i prethodni na 180 stepeni C 20 min.

3.
 
Priprema krema: Puding skuvati u mleku sa šećerom (150 gr.) pa kad se prohladi izmešati sa prohladjenim margarinom. Žumanca umutiti na pari pa kad se proghlade i nji umešati u kremu Tamnu koricu premazati kremom staviti svetlu pa i nju premazati kremom. Odozgo staviti šlag
Za sam postupak pogledajte i Video


Nema komentara:

Objavi komentar