srijeda, 23. prosinca 2015.

Vegeterijanska pica ili pica za UN dijetu

vegeterijanska pica-UN dijeta

Testo:
  • 10 gr svežeg kvasca ili 2, 5 gr suvog
  • 150 ml vode
  • 1/2 kašičice sećera
  • prstohvat soli
  • 1 kašika ulja
Nadev:
  • 3 pune kašike domaćeg kečapa ( jače ukuvan paradajz ) ili samlevenog pelata, kečap nikako
  • 200 gr svežih šampinjona
  • 1 babura paprika
  • ( osim ovog može da se stave kolutovi paradajza, krastavac, salata, kupus ) ne stavlja se šećerac ko drži dijetu ali šećerac je idealan za vegeterijansku picu
  • biljni sir nikako jer je on sve sem sira









 Vegeterijanska pica ili pica za UN dijetuin Jela bez mesa, Saveti, Posno Jelo, Posna jela Nov 18, 2015 0 2,550 Views
Podeli: Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterEmail this to someoneDugo već vremena slušam o čarima UN dijete koja je više dijeta za regulisanje unosa namirnica nego mukotrpno izgladnjivanje. Kako sam nabacila kilograme reših i ja da probam….Dijeta je podeljena po danima i meni je danas treći dan dijete pod kojim je dan ugljenih hidrata pa sam se ja odlučila napraviti vegeterijansku picu.vegeterijanska pica-UN dijetaTesto:10 gr svežeg kvasca ili 2, 5 gr suvog150 ml vode1/2 kašičice sećeraprstohvat soli1 kašika uljaNadev:3 pune kašike domaćeg kečapa ( jače ukuvan paradajz ) ili samlevenog pelata, kečap nikako200 gr svežih šampinjona1 babura paprika( osim ovog može da se stave kolutovi paradajza, krastavac, salata, kupus ) ne stavlja se šećerac ko drži dijetu ali šećerac je idealan za vegeterijansku picubiljni sir nikako jer je on sve sem sira
 Priprema:Umesiti testo od navedenih sastojaka, da bude malo mekše i staviti da nakisne.Sve sastojke pomešati. Prvo kvasac pa sešećer i voda, promešati, dodati brašno so i ulje i umesiti.Ostaviti da nakisne pola sata.premesiti i razvući, prebaciti testo u tepsiju.Premazati sa domaćim kečapom, narendati šampinjone i poslagati papriku.Po želji staviti i drugo povrće.Zagrejati dok to spremate rernu na 250 stepeni pa peći nekih 15 – 20 minuta zavisno od rerne.Preliti možete opet paradajzom kada se ispeče.Prijatnoooo.Ć

Nema komentara:

Objavi komentar