srijeda, 30. prosinca 2015.

Punjeno belo meso

Punjeno belo meso

Sastojci
1 belo meso
senf,krem sir
domaci sir
suvo meso ili slaninica
Za pohovanje
2 jaja
prezle
brasno,so




Priprema
1.
Belo meso iseci na dva ili tri dela.Svaki deo raseci po sredini.Ako zelite tanju parcad onda malo  meso izlupati ,ja nisam.
Spremiti sastojke za punjenje.
Prvo namazati po pola kasicice senfa na jednu stranu isecenog mesa ,a na drugu pola kasicice krem sira.
Zatim staviti parce kaskavalja(moze i feta ili domaci sir).
Zatim seckano suvo meso ili slaninica.
 

2.
Zatvoriti cackalicom.
Malo posoliti meso.

3.
Uvaljati ga u brasno,pa u jaja,pa u prezle.
Prziti u vrelom ulju po 7-8 minuta sa svake strane.
Przeno meso odlagati na ubrus da upije visak masnoce.

Posluživanje
Meso i lagana salatica!!!
 IZVOR: www.coolinarika.com


Nema komentara:

Objavi komentar