Sastojci
1 franzuski hleb (ili koi vam se nasao)
150 ml. mleko
150 ml. mineralne vode
4 zlice kecap ili pizza sos
200 gr. sunke na kocke
2 sveze kobasice
1/2 crvena paprika na kockice
200 gr. strugane mozzarelle
1 kasicica origano
1 kasicica vegeta
10 crni maslina bez kostiju na rezanke
Priprema
1.
Hleb iseci na kriske debeline malog prsta
2.
Izvadi unutrasnost kobasice i proprzi ih na malo ulja
3.
Promjesaj mleko sa mineralnom vodu
4.
Tepsiju malo naulji
5.
Sipi pola mjesavinu mleka i vode
6.
Naredi kriske hleba
7.
Posipi sa ostatka mleka i vode i nek otstoji koji minut da hleb malo omekne
8.
Ako je ostalo puno tecnosti iscedi je
9.
Kecap promjesaj sa origanom i vegetom i premazi hleb
10.
Sunke, przenu unutrasnost kobasice , crvenu papriku i maslinke promjesaj i sipi vrz hleba ovako
11.
Posipi struganom mozzarellom
12.
Peci na 180 stupnjeva dok se mozzarella ne otopi i malo porumeni
Nema komentara:
Objavi komentar