četvrtak, 24. prosinca 2015.

Pohane palacinke s piletinom i gljivama srednje zahtjevno



Sastojci



Priprema

  1. 1.

    Piletinu staviti u tavu i lagano dinstati.
    Ja stavljam u nju svoj domaci zacin,chilly i curry jer mi je odlicna kombinacija curry-ja s piletinom,a posto volim pikantnu hranu dodam chilly.
    Kada je piletina gotova,zalijem ju vrhnjem za kuhanje i jos nekoliko minuta ostavim na vatri da se um ak zgusne.


  2. U drugu tavu dodajem gljive ( ja sam u ovom slucaju koristila sampinjone ),izdinstam ih kao piletinu ,sao sto njima treba 10-15 min.da budu gotovi.
    I njih isto prelijem vrhnjem za kuhanje.
  3. 1.
    U dubokoj posudi napravim smjesu za palacinke,ali slane palacinke.
    Za palacinke znate postupak.
    Kada su palacinci gotovi punim ih piletinom i gljivama.
  4. 2.
    Napunjene palacinke zamotajem i stavljam u brasno,jaje,pa opet u brasno,i lagano na vatri poham.
    Posluzujem odmah sa gljivama,a Vi mozete staviti sto god zelite.
    Dobar tek svima...


Nema komentara:

Objavi komentar