Sastojci
Priprema
- 1.Piletinu staviti u tavu i lagano dinstati.Ja stavljam u nju svoj domaci zacin,chilly i curry jer mi je odlicna kombinacija curry-ja s piletinom,a posto volim pikantnu hranu dodam chilly.Kada je piletina gotova,zalijem ju vrhnjem za kuhanje i jos nekoliko minuta ostavim na vatri da se um ak zgusne.
- U drugu tavu dodajem gljive ( ja sam u ovom slucaju koristila sampinjone ),izdinstam ih kao piletinu ,sao sto njima treba 10-15 min.da budu gotovi.I njih isto prelijem vrhnjem za kuhanje.
- 1.U dubokoj posudi napravim smjesu za palacinke,ali slane palacinke.Za palacinke znate postupak.Kada su palacinci gotovi punim ih piletinom i gljivama.
- 2.Napunjene palacinke zamotajem i stavljam u brasno,jaje,pa opet u brasno,i lagano na vatri poham.Posluzujem odmah sa gljivama,a Vi mozete staviti sto god zelite.Dobar tek svima...
Nema komentara:
Objavi komentar